Schoenen en kledingreparatie

Schoen reparaties

Het is natuurlijk ook vervelend wanneer jouw schoen ergens is beschadigd. Ook wanneer jouw schoen een scheur of kras heeft, betekent dit niet dat je het moet weggooien. Wij kunnen dit in veel gevallen voor jouw maken. Natuurlijk ligt het ook aan de soort schade, maar in de meeste gevallen is geen uitdaging te groot. Mocht je niet zeker weten of wij jou kunnen helpen dan kun je altijd een belletje doen, of bij ons in de zaak binnen lopen. Zo kunnen wij meteen kijken wat de schade is en of we je kunnen helpen.

Neem contact op

Sinds 2015 officieel milieuvriendelijk stomerij

Waarom kledingreparatie Arnhem?

Kapotte kleding hoeft niet altijd te worden weggegooid. Kleding verdient namelijk een tweede kans, zeker als het met een kleine reparatie te verhelpen is. Dankzij ons herstelwerk aan kleding zien broeken, blouses, rokken en colberts er weer als nieuw uit en beleef je er opnieuw geruime tijd plezier aan. Dit bespaart je bovendien de nodige euro’s op de aanschaf van nieuwe kleding. Reden genoeg om eens langs te komen bij Wasto Service in Arnhem. Laat ons enthousiaste team van medewerkers deze werkzaamheden voor je uitvoeren. Wij werken snel, vakkundig en zeer nauwkeurig. Vaak heb je gerepareerde kleding de volgende werkdag weer in huis.

Kledingreparatie Arnhem: waarom je kiest voor Wasto Service

Om meerdere redenen breng je kapotte kleding langs bij Wasto Service. Wij vertellen je graag waarom je voor herstelwerk aan kapotte kleding bij ons helemaal goed zit:

  • Wasto Service heeft meer dan 15 jaar ervaring in het repareren van kapotte kleding.
  • Naast het repareren van kleding kun je bij ons ook terecht voor het wassen en stomen van kleding.
  • Ons bedrijf is gemakkelijk bereikbaar en rekent scherpe prijzen.
  • Kapotte kleding wordt zorgvuldig hersteld en is vaak de volgende werkdag al op te halen.
  • Onze service is er voor zowel particulieren als bedrijven.

Breng je kapotte kleding langs bij Wasto Service in Arnhem en profiteer van al onze aantrekkelijke voordelen! Wij zorgen ervoor dat je met een tevreden gevoel de deur uitstapt.