Stomerij Arnhem voor schone kleding

Betrouwbaar adres

Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres voor het reinigen van kleding van particulieren of bedrijven? Dan zit je bij Wasto Service helemaal goed. Een enthousiast team van 5 medewerkers voert deze werkzaamheden graag voor je uit. Onze wasserette is gespecialiseerd in particuliere was, maar ook stoomgoed voor onder meer hotels en bedrijven. Dit doen wij met respect voor het milieu. In onze kleinschalige wasserij en stomerij weet je altijd waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan. Laat ons daarom het stomen van kleding voor jou verzorgen.

Neem contact op

Sinds 2015 officieel milieuvriendelijk stomerij

Waarom kleding stomen?

Goede reiniging verlengt de levensduur van kleding. Stomen wordt ook wel chemisch reinigen genoemd. Vuil en vlekken worden op efficiënte wijze uit kleding verwijderd. Uiteraard zonder dat stoffen krimpen of vervilten. Bij de afwerking wordt kleding gestreken en geperst. Dit proces wordt ook wel stomen genoemd. Gereinigde artikelen zijn weer als nieuw. Dit betekent dat je langere tijd plezier beleeft aan de kleding die je privé of voor je werk draagt. Het is prettig om te weten dat stomen geen slijtage aan de kleding oplevert. Het regelmatig laten reinigen van kleding zorgt er juist voor dat veel vuiligheid uit kleding wordt verwijderd.

Waarom je kiest voor Wasto Service

Bij Wasto Service streven we altijd naar een mooi eindresultaat. Het gaat er tenslotte om dat jij tevreden bent als klant. Waarom je kiest voor onze wasserette en stomerij? Wij zetten al onze voordelen graag voor je op een rij:

  • Onze stomerij in Arnhem levert een hoge service en uitstekende kwaliteit.
  • Wasto Service heeft meer dan 15 jaar ervaring in het wassen en stomen van kleding.
  • Naast het reinigen en stomen van kleding kun je bij ons ook terecht voor kleine reparaties aan kleding.
  • De meeste kleding is binnen 1 of 2 dagen schoon, gestoomd en/of gerepareerd.

Kortom, kom gerust langs bij onze stomerij Arnhem met vervuilde kleding en maak gebruik van onze uitstekende was- en reparatieservice. Wij zien je graag als tevreden klant bij ons terugkomen.

stomerij in Arnhem