Wasserette

Bedrijfs- of personeelskleding

Is het de hoogste tijd dat bedrijfs- of personeelskleding grondig wordt gereinigd? Ben je op zoek naar een wasserette in Arnhem waar je periodiek terecht kunt voor het laten reinigen van kleding? Wasto Service heeft meer dan 15 jaar ervaring in textielverzorging en is een betrouwbare partner om zaken mee te doen. Zowel bedrijven als particulieren brengen kleding in onze wasserette om te laten wassen en/of stomen. Dit betekent dat jij geen omkijken meer hebt naar je was. Deze wordt grondig voor je gereinigd en schoongemaakt. Kom daarom snel langs met vuile kleding bij onze wasserette Arnhem.

Neem contact op
Wasserette in Arnhem

Sinds 2015 officieel milieuvriendelijk stomerij

Het nut van kleding wassen

Kleding professioneel laten wassen levert altijd voordelen op. Door kleding grondig te laten wassen, voorkom je slijtage aan kleding. Dit bevordert de levensduur van kleding en dit is uiteraard in jouw voordeel. Goed gewassen kleding ziet er weer als nieuw uit en dit betekent dat je geen geld hoeft uit te geven aan onder meer broeken, blouses, colberts of andere kledingstukken. Niet alleen voor het wassen van kleding ben je bij ons aan het juiste adres. Stomen maakt eveneens deel uit van onze werkzaamheden, net als het verrichten van kleine reparaties aan kapotte kleding. Alle werkzaamheden worden door ons op milieuvriendelijke wijze uitgevoerd. Des te meer reden om gebruik te maken van onze reinigingswerkzaamheden. Laat ons jou daarom ontlasten en maak gebruik van onze was service in Arnhem.

De voordelen van langskomen in onze wasserette Arnhem

Ben je op zoek naar een professioneel en betrouwbare wasserette in Arnhem? Wij zien je graag in onze wasserette verschijnen. Dit levert jou bovendien de nodige voordelen op:

  • Je profiteert van een grondige reiniging van vervuilde kleding.
  • Dankzij de scherpe prijzen van Wasto Service betaal je nooit teveel.
  • Na een bezoek aan onze wasserette ziet kleding er weer als nieuw uit.
  • Ons bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in het wassen en stomen van kleding.
  • Kleding die je bij ons brengt, heb je vaak de volgende dag alweer in huis of op kantoor!

Klinkt jou dit als muziek in de oren? Kom dan snel langs in onze wasserette en laat ons jou ontzorgen op dit vlak. Wij streven naar een mooi resultaat, dus breng ons gerust je vervuilde kleding.

stomerij in Arnhem